Обнаружен блокировщик рекламы: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hi, mozno sa ti to stiahlo spatne z cloudu, skus este raz, ale vsetko je OK
vsetky tri subory oznacis a das rozbalit, vybehne heslo ,naraz stlacis levy alt+3 a to same 5x,inak ak to nepojde chyba je u teba aktualizuj si novy RAR alebo 7z.
A prosim prispevky pis do Attention! Внимание! Please report broken links to be fixed viewtopic.php?f=10&t=88&start=20
Příspěvek: # 42668Příspěvek matadors » 28 črc 2021, 20:08
Большое Спасибо, на редкость хорошее качество частот, для записей начала 60-х !
У Супрафона вышел следующий альбом: "Vraťme se do dětství...Singly (1967-1987)"
Ждем продолжения
Nie bohuzial nemam, nikde na stremu to neni publikovano,hlidej to ,keby sa to objevilo na stremu mozem to poriesit, a prispevky pise sem do tejto sekcie....
Pardon, tuhle sekci jsem ani nezaregistroval; polepším se.
Rokoko je, popravdě řečeno, čistě sběratelské kuriosita, samotná hudba věru žádný zázrak není. CD mělo to hrozně nízký náklad, takže se nedá sehnat, ale jinak je to z mé strany vlastně jen čirý fetišismus.
Podobnou čistě kompletizační obsesi mám k těm starým Bontonským edicím; třeba z Kolekce Karla Gotta jsem v lossless nikdy nepotkal: 5-8, 10, 11, 14, 23, 24, 31 a 34-37; z Kolekce Heleny Vondráčkové 4, 5, 7, 8 a 10 a z Kolekce Václava Neckáře 6, 8. 9. 11-14 a 16.
A míním samozřejmě původní vydání, ne pozdější remastery a rekompilace na SupraphOnLine apod.